Dorkbot 29-01-2009

Konic Thtr

Com és possible que els Konic Thtr no hagin presentat a Dorkbot Barcelona? Ens vam fer aquesta pregunta i a la vista de que els Konic estan amb un nou espectacle no s’ens va acudir una millor ocasió per que portessin els seus catxarros al Dorkbot. Konic Thtr porten des de principis dels 90 investigant la hibridació del cos a escena amb les noves tecnologíes. Cercant nous llenguatges basats en la hibridació. Part de la seva investigació es centra en el desenvolupament de Hardware i de software especifics per l’us a escena. Konic ens mostraran algunes de les eines que utilitzen en els seus espectacles. Tot un luxe!

Pad To Midi

Un dels reptes que tenen els músics d’avui en dia es poder interpretar un instrument i fer música sense haver-se de preocupar de la informàtica. Senzillament tocar i divertir-se. Amb aquesta intenció son molts els instruments que s’estan creant avui en dia. “PAD TO MIDI” creat per Drumanart és un d’ells. Es tracta d’un panell amb 16 pads i un circuit microcontrolador . L’ aparell es capaç d’enviar missatges MIDI en 8 canals independents i dirigir fins a 8 sintetitzador amb els seus propis canals MIDI, valors de velocitat, notes etc. Colpejant el PAD amb baquetes o amb els dits es poden enviar comandaments MIDI per canviar programes, commutadors, botons i fins i tot canviar la funció d’analògic a digital… i aquest només es el començament…

Més info aquí: www.drumanart.com

The Huggable

Robert Toscano presenta el Huggable™ Un sofisticat robot que compta amb un cos fet de pell sensitiva amb més de 1500 sensors, un projecte que ha fet Robert essent estudiant i desenvolupador al Media Lab del MIT. Es tracta d’un nou company robot per a ser utilitzat en l’ambit de la salut, l’educació i la comunicació social. El Huggable va ser dissenyat molt més que per a ser un simple interactiu divertit, es va crear per funcionar com a membre essencial d’un equip. Per exemple, en una interacció entre tres persones. Val a dir però, que el Huggable no te com a finalitat el de reemplaçar cap persona d’una xarxa social, sinó per a potenciar-la.

This entry was posted in Esdeveniments. Bookmark the permalink.

Leave a Reply