Mentre pensem quina una en podem fer al proper Dorkbot….Fotos!

Ahir vam celebrar la darrera (que no la última) edició de Dorkbot. Sense adonar-nos-en ja portem 8 anys donant la llauna, presentant encara que sigui de manera irregular aquells projectes no tan sols relacionats amb el us de la electricitat sinó amb el xoc de disciplines. A Dorkbot no hi ha normes, la biologia, la gastronomia, la música, la informàtica, la robòtica, l’economía… tenen el seu lloc, no en la seva expressió més rigorosa sino a la frontera on es troben tots els camins.
Tots els projectes de Dorkbot destaquen per la seva creativitat o millor dit: inventiva, en la capacitat de donar-li la volta a objects quotidians, d’anticipar-se al futur, de fer coses grans amb pressupostos petits.
Tot hi te cabuda: desde la alta tecnologia al DIY.
Desde el principi a Dorkbot hem procurat tenir streaming, per que la presència física no sigui un problema i puguin seguir-se les presentacions desde qualsevol lloc. I amb programari lliure! Això és possible gràcies a Minipimer
Us deixem amb les fotos d’ahir, realitzades per Daniel Ospina, mentre pensem quina una en podem fer a la següent edició.

[flickr-gallery mode=”photoset” photoset=”72157629442463555″]

This entry was posted in Noticies. Bookmark the permalink.

Leave a Reply