Dorkbot Barcelona 2018

El proper dia 13 de Setembre se celebra a Hangar una nova edició de Dorkbot, la comunitat de gent que fa coses rares amb electricitat a Barcelona. En aquesta edició es presenten projectes bastant centrats en la música i comptarem amb la col·laboració de *Brew *By *Code, una cervesa artesana especialment feta per a nosaltres. La cita és a Hangar a partir de les 19:00. Els protagonistes d’aquest *Dorkbot són els següents:

*Bounceybox, la maleta *vintage convertida en equip musical *portable.
*Bounceybox neix fa més de dos anys amb l’objectiu d’unir música, disseny i estètica vintage en un homenatge a la cultura underground dels 80s, quan els meravellosos i enormes boomboxes anaven a coll pel carrer. A això se li afegeixen dues notes diferencials, el disseny vintage i la connectivitat sense fils, aconseguint en perfecta harmonia una unió entre passat i futur.
Tots els models són únics gràcies al del seu procés de creació i es diferencien clarament dels altaveus bluetooth creats i produïts en massa per les grans marques d’electrònica de consum.

Familiar és un col·lectiu centrat en la construcció d’aparells sonors, modificació de circuits i la retro informàtica amb finalitats creatives que impulsa i promociona l’ús de tecnologies i eines de desenvolupament cultural de lliure circulació al públic general. Amb més de sis anys d’experiència, Familiar ha realitzat ja multitud de tallers per tota la geografia espanyola, Lisboa, Marsella, Amsterdam, Rotterdam o Gent i diversos Familiar *Fest, un festival que combina música experimental amb tallers i seminaris varis.

*Eloquencer és el primer producte de Winter Modular, la marca barcelonina d’Eloi Flores. És un seqüenciador Eurorack que gira entorn del concepte d’ “aleatorietat controlada”: tu decideixes quan hi haurà aleatorietat, i en quina mesura afectarà a les seqüències.
Pensat tant per al directe com per a la producció, ofereix vuit pistes de CVs i gates en disposició de 16 passos, però es poden encadenar patrons per aconseguir fins a 256 passos. Encara que el gruix del control es duu a terme amb una generosa dotació de botons tàctils, un petit display OLED dóna informació contextual de tots els paràmetres i accés als menús.

This entry was posted in no categoritzat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply